De schuurvilla is een luxe en ruime woning die de klassieke schuurvorm combineer met modern wonen.

De houten gevel afwerking geeft de woning een natuurlijke uitstraling. Dit wordt gecombineerd met strakke dakpannen die het dak en delen van de gevel bedekken. De witte dakranden geven een extra contrast tussen de verschillende materialen en kleuren. De achtergevel bestaat bijna volledig uit glas. Hierdoor loopt de woonruimte moeiteloos over in de tuin en is er vanaf de verdieping mooi uitzicht op het terras. Het doorgetrokken dak zorgt voor extra allure en beschutting op het terras. In de zomer werkt het als zonnescherm om veel warmte van de glazen gevel af te houden.

Aan de voorgevel is de voordeur te vinden en de toegang voor de berging. De voordeur leidt door een ruime hal, met toilet, garderobe en trap naar boven, middels een dubbele deur naar de woonruimte. In de woonruimte bevindt zich een keuken, de woonkamer en een eethoek. Dankzij de vide boven de eethoek en het vele glas is het een open en ruime woonruimte.
De verdieping telt vier slaapkamers, een inloopkast, badkamer en een waskamer. Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorgevel en de andere twee aan de achtergevel. Omdat het schuine dak pas op 1.6m hoogte boven de vloer begint is de volledige verdieping goed te gebruiken. De kamers zijn daardoor ook een stuk hoger en voelen daardoor veel ruimer en luxer aan.

Uiteraard is de schuurvilla aan elke wens en situatie aan te passen. Mocht u interesse hebben of gewoon nieuwsgierig zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of neem een kijkje naar enkele gerealiseerde varianten.