De schuurvilla heeft een grote verscheidenheid aan mogelijkheden in het ontwerp. Daardoor is elke woning naar wens aan te passen en kan er makkelijk ingespeeld worden op de omgeving. Hieronder staan enkele al gerealiseerde of nog in uitvoering zijnde projecten om een idee te geven van de verschillende mogelijkheden.

Hendrik Lorentzweg – Almere Nobelhorst

Gelegen aan het water in de Hoeve in Nobelhorst ligt een ruime en moderne schuurvilla. Door de strakke Geostylistix stenen krijgt de woning een modern uiterlijk. Wat dankzij de warme kleuren van het Bilinga ontstaat er een mooi contrast. Met veel aandacht voor detail is dit een van de eye-catchers van het gebied. En (het belangrijkste natuurlijk) het is de droomwoning van de eigenaars.

Voor meer foto’s en informatie klik hier.

Esselaar, De Laren – Almere Haven

Op de hoek van Esselaar wordt druk gewerkt om de volgende schuurvilla te realiseren. Er is hier gekozen voor een afwerking met traditionele bakstenen, moderne strakke dakpannen en cembrit beplating voor de boeidelen en het inpandige terras bij de woonkamer. Door de entree aan de langs-gevel te situeren is er ruimte ontstaan om de kop-gevels volledig te benutten voor slaapkamers en een werkruimte.

Voor meer foto’s en informatie klik hier.

Robert Hofstadterstraat, Almere Nobelhorst

Gelegen aan het water is er gekozen voor een glazen pui constructie en een overkapping als terras. Omdat het een hoekkavel betreft en daarnaast een plantsoen gerealiseerd wordt is er gekozen om de keuken als een glazen uitbouw te realiseren. Tijdens het koken zorgt het voor een mooi uitzicht.